• (074) 349 0542

Over ons

Sinds 2012

Welkom op de website van Dolly Dagger! Sinds 2012 zijn wij met onze gezellige studio gevestigd in het pittoreske Borne, een van de leukste dorpen in Overijssel. De studio wordt bemand door twee tatoeëerders die met veel passie en liefde hun vak uitvoeren. De artiesten hebben alle twee hun eigen unieke stijl, dus ongeacht wat uw wensen zijn kunnen wij op maat een kunstwerk leveren waar u de rest van uw leven trots op kan zijn. We hebben in de studio meerdere boeken met voorbeelden waar u inspiratie uit kunt halen, en u kunt vanzelfsprekend ook een eigen ontwerp meenemen.

We hebben in de studio meerdere boeken met voorbeelden waar u inspiratie uit kunt halen, en u kunt vanzelfsprekend ook een eigen ontwerp meenemen....

Ook wanneer u nog geen concreet ontwerp heeft kunt u uw ideeën en wensen bij ons laten uitwerken tot een unieke tatoeage. Natuurlijk werken wij ook volgens de hoogste hygiëne standaarden, en zijn wij in het bezit van een GGD vergunning. Kijk rustig even rond in onze foto galerij, en kom vrijblijvend eens langs om naar de mogelijkheden te informeren. De koffie staat altijd klaar, dus ook wanneer u gewoon een keer langs wil komen om de sfeer te proeven bent u van harte welkom.

Wat onze klanten zeggen

MEET THE ARTISTS

Trish
Tattoo Artist
Trish